CLUBKAMPIOENSCHAP 2018

KoosB en PetraT, de clubkampioenen 2018!

Zaterdagochtend 2 juni: Om 08.00 naar de club onder een bewolkte hemel. De temperatuur was goed dus prima fietsweer. Op de club aangekomen was het wachten op de deelnemers en wedstrijdleiding. Al gauw meldden zich de 1e deelnemers en uiteindelijk waren er 20 m/v dus evenzoveel briefjes met naam gingen in de hoge hoed om er vervolgens door de lieftallige assistente van Rob weer uitgehaald te worden. Gevolg 10 koppels. Na je gemiddelde snelheid per koppel op gegeven te hebben bepaalde de wedstrijdleiding de startvolgorde. De 1e vertrok om 10.00 uur, de rest vertrok om de 2 minuten. Het ging door sportpark Harga de A4 over naar station Vlaardingen waar het gelijk al fout ging door een pijl te missen; dus verkeerd rijden. Maar niet getreurd, gewoon keren en door. Over het nieuwe fietspad langs de waterweg, bij HvH richting Maasluis, Maasdijk en door de polder naar Schipluiden om via Delft slinger de slinger door de polder om uiteindelijk in Schiedam te eindigen. Na wat gegeten en gedronken te hebben vertrokken we naar huis om weer fris en fruitig op de afterparty te verschijnen. Om 17.00 was iedereen present voor de uitslag. Na eerst nog het traditionele TCR speldje aan Meindert te hebben uitgereikt ivm zijn 25 jarig lidmaatschap kon de uitslag bekend gemaakt worden.
Koos Broeder en Petra Ton zijn de nieuwe clubkampioenen! PROFICIAT namens het bestuur en de leden.
Hierna werd ons een heerlijke rijsttafel voorgeschoteld. Rob, bedankt voor de leuke route en de tijd en energie die je er in hebt gestoken. De leden bedankt voor jullie deelname. Hermes DVS voor het eten en bardienst.
Ikzelf ben 5e geworden.Weer net niet. Bert bedankt voor het fietsen.
Oja, het was nog lang onrustig bij HDVS. Mensen bedankt voor de gezelligheid en tot zaterdag. Wederom staat er een prachtige tocht op het programma.
Groet Frank

Hieronder de volledige uitslag:

                          CLUBKAMPIOENEN 2018

Reacties zijn gesloten.