De lekke bandenrit van TC Rijnmond 20-12-2020

Vandaag stond er weer een winterrit op het programma van TC Rijnmond, start zoal gewoonlijk vanaf Hermes! Tot mijn verbazing zijn we uiteindelijk met 9 m/v: Petra en HenkT, WimvP, AlberH, JanvN, RobH, FredV, FrankB en ik ben ook van de partij natuurlijk. Er was een voorstel voor Ockenburg, maar op voorstel van Rob werd het een rondje via Noord Aa, maar dan op een andere manier. Helaas al snel een lekke band bij Park Zestienhoven voor Frank en dat zat een beetje tegen afgebroken ventielen ed. maar uit eindelijk ging het pelotonnetje weer verder, maar helaas bij Bergschenhoek een lekke band voor Fred na het wisselen van de band, al gauw weer lek zat nog een glassplinter in de buitenband, dus volgende bandje erin! Wegens de verloren tijd besluiten de meeste om via een kortere route naar huis te keren. Rob, Jan, Albert en ik willen de tocht toch afmaken, ik neem nu de kop maar weer eens, we komen langs het Bentwoud waar ik rechts aanhoud maar de anderen kiezen voor het fietspad, jammer maar uiteindelijk komen deze wegen allebei uit bij de Noord Aa. Helaas ik heb niemand meer gezien en rij op mijn gemakje solo naar huis. Iedereen nog bedankt en tot ziens maar weer! Gr. Jans

Route: https://connect.garmin.com/modern/activity/5980552871

Reacties zijn gesloten.