Koffie bij “Loesje” het mag weer 4-6-2020

Koffie bij “Loesje” het kan weer 4-6-2020

Het is donderdag dus clubfietsen voor de pensionado’s! Het weer is vandaag wel wat minder dan afgelopen weken, donkere wolken aan het firmament, maar de voorspelling is dat er niet veel regen uitkomt. Ik ga op mijn gemakje naar Hermes had er al geen goed gevoel over, maar de heren laten het allemaal afweten. Dus dan maar solo naar Loesje de wind is noordwest dus kies ik voor Windas en langs de Schie richting Kwintsheul de weg langs het water is gefreesd voor een nieuw asfalt laag dus voorzichtig aan. Bij Loesje dus de koffiebreak, de zaak is netjes Corona proef gemaakt! Na de break geef ik wat meer gas om voor de regen weer thuis te zijn, op een paar spatjes na droog gebleven. Ja ik zeg altijd maar wie niet waagt wie niet fietst! 4-6-2020

Route:  https://connect.garmin.com/modern/activity/5038475041

Reacties zijn gesloten.