Rondje Katwijk 20-11-2021

Rondje Katwijk aan Zee 20-11-2021

Vandaag enige twijfel ga ik vandaag fietsen of morgen? Maar vandaag is het een droge dag en voor morgen is er enige regen voorspeld en ik besluit dus om maar vandaag een rondje te maken! Het wordt een solo rondje Katwijk, gewoon volgens mijn eigen route: Delfgauw, Leidschendam, Voorschoten, Wassenaar Katwijk ik besluit om geen koffie te drinken, ik zoek wel ergens een bankje onderweg om een paar krentenbollen weg te werken. In de duinen zie ik ineens Jasper voorbij flitsen ik stop nog even maar hij is er vandoor. Dus ga ik weer verder naar Wassenaar in de duinen daar zie een goed bankje om even wat te verorberen, net als ik weg wil rijden stopt er een jonge dame naast mij en dat is Johanna, die mij uitnodigt om samen verder te rijden, graag natuurlijk alleen is maar alleen! Op de boulevard van Scheveningen stoppen we even want Johanna had ook nog niets gegeten en maken gelijk wat fotootjes. In Kijkduin aangekomen besluiten we om toch nog maar een bakkie te drinken bij wie anders dan “Loesje”? Even later in de buurt van Vlaardingen laat ik Johanna zien dat kabouters echt bestaan ze wonen in een holle boom aldaar! (Zie foto). Lekker gefietst en met Johanna erbij was het nog gezellig ook! Bedankt Johanna! Gr. Jan

Route: https://connect.garmin.com/modern/activity/7847448253

Reacties zijn gesloten.