Rondje Snottebel zondagfietsen TCR 07-01-2018

Vanochtend naar de polder getogen om alvast in te fietsen voor de zondag rit van vandaag, een strakblauwe lucht maar ijzge wind in de polder. Na een rondje kom ik aan bij Hermes waar ik nog niemand zag, maar ik ben meestal de eerste dus dat kan wel kloppen, inmiddels op messenger de nodige afzeggingen, van ziek tot pijn in de rug dus ik vreesde het ergste en besloot gewoon naar huis te gaan. eenmaal thuisgekomen belde ik Hans even en wonderwel was hij net bij Hermes vertrokken omdat hij net als ik niemand bij de club aantrof. Dus wij samen afgesproken en samen een lekker tochtje gemaakt. Een beetje kriskras door het westland en delft en dan lekker met de wind mee totdat we niet verder konden bij Hoek van Holland, daarna buffelen tegen de wind in en ik was blij dat ik even achter Hans kon zitten want de wind sloopte mij. nog niet helemaal beter van de griep denk ik. Maar ?…..de hardste kern van TCR reed wel en het was gezellig !! Geen bakkie gedaan maar doorstoempen 🙂 Hans bedankt weer man ! wederom enerverend en gezellig en afgemat. tot van de week hopelijk. de route staat hieronder te bewonderen voor de aagjes. Geen foto’s helaas.

https://www.strava.com/activities/1345336232

Alle reacties