Solo dido rondje 17-2-2022

Solo dido rondje met stormachtige wind 17-2-2022

Het is weer donderdag, dus clubfietsen voor de dido’s van de TCR, vannacht heeft het aardig gestormd, maar vanmorgen naar buiten kijkend zie ik een staalblauwe lucht en het zonnetje schijnt lekker! Er staat volgens zegge nog steeds veel wind 6 á 7 beaufort en dat was ook zo! Tegen beter weten in ga ik toch even kijken bij de club of er nog iemand is! Ik was vroeg en wacht aan de zijkant van het gebouw lekker in het zonnetje en uit de wind! Op de weg naar de uitgang zie ik iemand wegrijden zou Marcel geweest kunnen zijn? Helaas jammer, dus ga ik maar alleen op pad ik ga buitenom Vlaardingen naar Maassluis en kies voor het pad langs de metrolijn, om een beetje de luwte te zoeken! Bij de afslag van de Metrolijn rij ik terug naar de Maasdijk en ’s-Gravenzande, via de duinen naar Kijkduin voor de koffie break ja inderdaad bij Loesje! Na de break door de parken en via Kwintsheul en Schipluiden weer naar Vlaardingen! Rustig aangedaan want het was oppassen voor de valwinden! Lekker gereden route zo gunstig mogelijk gereden! Gr. Jan S

Route:  https://connect.garmin.com/modern/activity/8311686371

Reacties zijn gesloten.