Standaardrondje “Loesje” 31-3-2022

Standaard rondje “Loesje”31-3-2022

Als je de weerberichten zou geloven, zou het vandaag slecht weer worden code geel, dus er zal wel niet gefietst worden? Op TCR-Messenger is het stil, maar naar buiten kijkend is er geen vuiltje aan de lucht, zelfs droge straten. Helaas ben ik inmiddels te laat om nog langs de club te gaan, dus dan maar solo! Ik besluit links om te rijden i.v.m. de windrichting, dus langs de Schie en via Kwintsheul naar Loesje, daar zie ik 2 bekende fietsen, van Olaf en van JanvL. Ik besluit om ook maar een bakkie te doen en het is nog gezellig ook, de mannen wachten op mij en na de break rijden we gezamenlijk terug via de duinen, naar Hoek van Holland en langs de Waterweg en de Nieuwe Maas weer naar huis. Jan en Olaf bedankt, het is toch no een gezellig rondje geworden geen sneeuw of ijsberen gezien onderweg, ook geen regen! Gr. JanS

Route: https://connect.garmin.com/modern/activity/8557352901

Reacties zijn gesloten.