TC Rijnmond dido’s naar de “Klip”16-11-2021

Rondje Kijkduin-HvH- Vlaardingen 16-11-2021

Het is dinsdag dus fietsen voor de dido’s van de TCR! Ondanks nog veel last van mijn rug e.d. toch maar eens kijken bij de club! Tot mijn verbazing een flinke opkomst van 10 m/v: Petra en HenkT, FransvL, JanvL, PeterS, AlbertH, BertdM, RobvE, JasperE en ik zelf dus. Het is de bedoeling naar de Klip in Wassenaar, maar zelf was ik van plan een wat kleiner rondje te maken, maar kan dan altijd wat eerder afhaken eventueel. We starten via de bekende route, maar na Delfgauw rijden we anders en komen we op wat nieuwe mooie fietspaden. Even later komen we weer op de bekende route via het Balijbos en besluit ik af te haken, wat ik al van tevoren had gezegd en volgt mijn eigen route naar Wateringen en Kijkduin na een lekker bakkie bij Loesje, via de duinen naar Hoek van Holland en Maassluis weer naar Vlaardingen. Lekker gefietst? Niet dus! In het begin erg koud maar na wat meer gas geven ging dat vanzelf over maar de rug niet jammer. Gr JanS

Route: https://connect.garmin.com/modern/activity/7827517782

Reacties zijn gesloten.