TCR dido rondje 18-2-2020

TCR dido rondje 18-2-2020

Vandaag is het dinsdag, het weer ziet er goed uit, dus op naar Hermes onderweg word ik ingehaald door een renner en dat bleek Martin te zijn een oude fietsmaat zal ik maar zeggen. Ik stelde voor om met ons mee te gaan als gastrenner en dat vond hij wel leuk. Bij de TC aangekomen stond Albert al te wachten en even later ook JanvL. Er staat nog steeds heel veel wind en ik stel voor om via Vlaardingen Oost en de Zuidbuurt naar Maassluis te rijden en via ’s-Gravenzande de duinen naar KD te gaan, we maken nog een fotootje en even later zie ik het vossen paartje weer eens, dacht eigenlijk dat ze weg gevangen waren. Bij Loes nemen we afscheid van Martin die moet op tijd thuis zijn en drink ook nooit koffie onderweg, even later stapt Tinus binnen en is het heel gezellig. Na de break gaan we onder leiding van Jan zigzaggend terug naar huis lekker gereden. Gr.JanS

https://connect.garmin.com/modern/activity/4563811322

Reacties zijn gesloten.