TCR-dido’s naar KATWIJK 30-5-2023

Wegens mijn afwezigheid een leuk verhaal geschreven door LeoS.

TCR-dido’s gaan naar Katwijk.

30-05-2023

Het is alweer de laatste dinsdag in mei en bij aankomst in het clubgebouw hoor ik gelijk dat Jan er niet bij is.  Onze gangmaker, stukjesschrijver, fotograaf maar vooral sympathieke dido is afwezig!!

Dus zonder Jan, maar wel met GerritvdH, PietvdE, OlafdH, MarcelR en RobvE en ondergetekende haakt ook aan voor een gezellig rondje naar Katwijk.

We vertrekken naar de Windas, de kandelaarbrug over, langs de Ackerdijkse Plassen om zo in Delfgauw uit te komen. Via Nootdorp, Leidschendam komen we uit in Wassenaar. Gerrit stelde voor Katwijk en koffie van mij of de Klip en koffie voor eigen rekening, dan is de keuze snel gemaakt en wordt het Katwijk aan Zee.

We rijden door Oud Wassenaar, Duinrell en pakken de Wassenaarseweg en het mooie Panbos om vervolgens in Katwijk aan te komen.

Bij Bakkerij van Maanen wordt door Gerrit getrakteerd op koffie met gebak, Gerrit bedankt het smaakte heerlijk.  De reden van dit kleine feestje was natuurlijk het uitrijden van de Fietselfstedentocht 235 km van afgelopen 2e Pinksterdag, wat een topprestatie!   Na deze gezellige onderbreking gaan we met de wind in de rug richting Scheveningen, passeren Kijkduin en maken de laatste versnaperingen op bij het strand van Hoek van Holland. Het laatste gedeelte van de reis gaat langs de Nieuwe Waterweg en Maeslantkering om zo in Maassluis te belanden. Hier nemen we afscheid van Piet en rijden we door naar het mooie Vlaardingen. Bij station oost nemen Gerrit, Marcel en ik de afslag naar de Van Hogendorplaan.  Rob gaat richting Schiedam en Olaf door naar Hoogvliet. Iedereen bedankt voor de gezellige sportieve dag en tot de volgende keer. Gr. LeoS.

 

Reacties zijn gesloten.