TCR-dido’s naar Loesje 4-8-2022

TCR-dido’s naar “Loesje” 4-8-2022

Het is alweer donderdag, wat gaat de tijd toch snel, het weer is nog steeds schitterend! Ik ben vroeg en besluit om met een ommetje naar de club te gaan! Ook vandaag weer een mooie opkomst van 9 man: PeterS, JanvL, FransvL, GerritvdH, RobH, JohanK, LeoS, WimvP, en ondergetekende. Dinsdag een grote ronde gemaakt naar het Noorden, vandaag een voorstel om met een ommetje naar “Loesje” te gaan voor een bakkie. We starten via Windas, maar even later is er een soort miscommunicatie tussen de voorrijders de één wil linksaf en de andere naar rechts zoals gewoonlijk op dat punt, Ik wil eigenlijk naar rechts en val om door eigenschuld en door een put in de weg. De groep rijdt door behalve Leo, ik besluit om dan toch maar aan te sluiten, maar er is iets met de aandrijving dus even nakijken. Ik zie niemand meer en dus kies ik dan maar mijn eigen route en Leo vergezeld me. Samen zijn we al snel bij Loesje en genieten op het terras van een lekker bakkie koffie. Net als we van plan zijn op te stappen volgt de rest van de groep. Leo en ik vervolgen dan onze weg en maken nog even het klimmetje van de Maaslandkering en rijden buitenom Vlaardingen weer naar huis! Leo bedankt voor de ondersteuning en de  gezellige, fijne rit! Gr. JanS

Route: https://connect.garmin.com/modern/activity/9336071196

Reacties zijn gesloten.