TCR-pensionado’s naar Rockanje 20-2-2024

TCR-pensionado’s met 11 man naar Rockanje 20-2-2024

Het is alweer dinsdag, het weer ziet er goed uit en het is droog, dus op naar Hermes. We zijn met 11 man inclusief een gastrenner PeterK die we hartelijk welkom heten, even later zie ik tot mijn verbazing ook TonvdG aankomen, leuk dat hij ook weer een keer mee gaat! Ook MarcovD die ik ook alweer een tijdje niet had gezien sluit aan. Verder nog PeterV, EdS, FranvL, WimvP, RobH, GerritvdH, MarcelR en ik ga dus ook mee. Het voorstel een rondje Rockanje werd zonder meer geaccepteerd. Dus op naar de Beneluxtunnel en de Spijkenissebrug, daarna werd er gekozen voor het Schapenpad, waar niet iedereen blij mee was, de fietsjes werden er niet schoner op zal ik maar zeggen! Het was mijn bedoeling om daarna door het park te rijden vanwege de tegenwind, maar de heren kiezen voor de grote weg en dan weet ik wel wat er gebeurt natuurlijk, het gas gaat erop en de groep valt uit elkaar. Maar er wordt altijd wel gewacht op elkaar! Zelf ben ik nog een stukje doorgereden om een paar fotootjes te maken bij de klimmetjes want anders heb ik straks geen fotootjes want ik mis noch steeds de assistent fotograaf Leo. Hierna ronden we het Oostvoornse Meer en rijden door het mooie duingebied naar Rockanje voor de koffiestop bij Verhage, voor sommige is alleen koffie niet genoeg en ik zie van alles voorbijflitsen frikandellen enz. Na de gezellige break rijden we via Hellevoetsluis en volgen het Haringvliet en het Spui om even later bij de Bernissesluis een koekiestop te houden. Daarna volgt de Beerenplaat en via de Spijkenissebrug en de Beneluxtunnel rijden we weer huiswaarts. Was weer een mooi rondje met 10 sterke gasten, prima weer wel wat wind hier en daar. Heren bedankt en tot ziens maar weer. Grt. JanS

Route:  https://connect.garmin.com/modern/activity/14050510184

Reacties zijn gesloten.