1e TCR dido rit na mijn vakantie 4-7-2024

1e TCR dido rit na mijn vakantie 4-7-2024

Het is alweer donderdag, ik had besloten om voor het eerst maar weer eens met de dido’s mee te gaan. Helaas nog niet helemaal topfit! Leo had gevraagd of ik ook zou komen voor een klein rondje, hij vertelde, dat hij van zijn vrouw ook met +- 40 kilometertjes gewoon thuis mag komen! Dus vanmorgen op tijd naar de TCR, het weer ziet er goed uit, wel veel wind van uit het westen, daar rekening mee houdend wordt het een rondje linksom. We zijn met 7 man: OlafdH, PietvdE, AlbertH, MarcelR, TonvdG, LeoS altijd nog net op tijd en ik mag dus ook mee! Met Marcel op kop had ik het wel van tevoren moeten weten, we gaan richting de Schie, maar nee dan gaat hij naar links weer richting Vlaardingen, langs de Vlaardingse Vaart over het split pad naar Schipluiden, langs Den Hoorn naar Kwintsheul, ook weer anders, om uiteindelijk bij Loesje te belanden voor een bakkie op het terras natuurlijk altijd een prima bakje koffie en met een koekje erbij! Na de altijd gezellige break gaat het in een flink tempo naar HvH voor een koekiestop. Dan langs de Waterweg en het Scheur naar Maassluis, waar piet en Albert hun domicilie hebben. Daarna volgt Vld en Schiedam voor de tunnel naar Hoogvliet voor Olaf, en wij zoeken allemaal ons eigen weg naar huis. Ik ben blij dat ik mee bent gegaan ging aardig! Heren bedankt voor de geweldige samenwerking en tot ziens! Leo bedankt voor de foto’s en Marcel voor de navigatie! Grt JanS

Route: https://connect.garmin.com/modern/activity/16238133561

Reacties zijn gesloten.