Gedeeltelijk solo naar Loesje 5-2-2019

Gedeeltelijk solo naar Loesje 5-2-2019

 

Vandaag is het precies 2 weken dat ik een kleine reparatie onderging in het Franciscus Ziekenhuis & Vlietland, dus mag ik nu weer fietsen, ik besluit om solo te gaan ondanks dat ik bij de Polderpoort Richard, Iman en Frank op de gewone fiets, ( want die mag nog niet met de racefiets) tegen kwam. Ik ga via HvH en de duinen naar KD halverwege is het fietspad afgesloten, maar ik kan de weg vervolgen via het Zandmotorpad. Bij Loesje is het vrij stil, maar even later arriveerde Iman en Richard, gevolgd door de diehards Wim en ons nieuwe lid Albert, welkom bij de blauw gele brigade, dus het werd nog even heel gezellig zo onder elkaar. De terugweg reden Wim, Albert en ik via het Wateringseveld en Iman en Richard gingen hun eigenweg. Lekker gefietst, het weer was prima wel een klein beetje mist, maar niet veel wind, dus dat kon niet beter. Heren bedankt en tot de volgende keer. Gr.JanS

Route:

https://connect.garmin.com/modern/activity/3357993886

 

 

Reacties zijn gesloten.