MALLORCA 2018

FIETSVAKANTIE 8/9 – 16 MEI  2018

Voor het komende voorjaar heeft HEJATOURS een fietsvakantie op Mallorca van 8 dagen samengesteld met verblijf in het geheel gerenoveerde  **** hotel Maria Isabel in Can Pastilla in het zuiden.
Sinds 2 jaar zet Hejatours dit fraaie hotel in voor onze fietsers, een  adult hotel  dus geen kinderen, rustig gelegen op 100 meter van de boulevard, prachtige kamers met schitterend uitzicht over de bergen en zee, allen met balkon.

Onlangs zijn de vliegmogelijkheden bekend geworden en is het nu echt het moment om in te stappen bij Transavia met vertrek vanuit Rotterdam Airport! De datum (8-16 mei ’18) is bewust gekozen in verband met de nu nog lage vliegticketprijzen en de gunstige vertrek- en retourtijden.
Hejatours wil dan ook een scherpe aanbieding aan TC Rijnmond aanbieden, bestaande uit een arrangement met een 8-daags hotelverblijf op basis HP in 2-persoonskamer inclusief 8 dagen fietshuur.
De prijs bedraagt voor dit arrangement € 560,-pp
Het vliegticket kunt U zelf boeken maar wilt u dat wij ook uw vliegticket erbij boeken, dan kan dat ook  naar wens geschieden. Wij berekenen voor TC Rijnmond géén extra kosten hiervoor dan de actuele ticketprijs  die op het moment van Uw definitieve boeking bekend is.

Momenteel kost een  een totaal arrangement inclusief vlucht slechts € 695,- pp

Graag wil ik op korte termijn van jullie vernemen of je gebruikt wil maken van  mijn aanbieding, dan kan ik kamers gaan reserveren.
Voor reserveringen en informatie: Jan Vlietstra   tel : 0651010460

 

INFO@HEJATOURS.NL        WWW.HEJATOURS.NL

Reacties zijn gesloten.