TCR-dido’s laatste rit 2023 28-12-2023

TC Rijmond laatste rit 2023 voor DiDo’s naar Loesje.
28-12-2023
Vandaag waren we met 4 dido’s, GerritvdH, MarcelR, RobH en LeoS, om het jaar af te sluiten. Zoals altijd meld ik me om 10 uur bij de club om te horen dat we naar Loesje gaan, prima keuze! Stel voor om via ADO te rijden, dan kunnen we langs de waterweg met de wind in de rug terugkeren. Dus met windkracht 5 gaan we op pad en rijden standaard naar Oude Leede en gaan onder de N471 door. In plaats dat we links afslaan naar Pijnacker rijden we langs Berkel en Rodenrijs en komen in het oude gedeelte van Zoetermeer uit, waar de Dorpsstraat nog gezellig in de kerstsferen is versierd.
Daarna pakken we de weg naar Leidschendam, hier komen we weer op bekend terrein en langs de Vliet rijden we Rijswijk in. Via Elsenburgerbos, Wateringen, Kwintsheul en Uithofpark belanden we na een kleine 60 km bij Loesje, waar de koffie al klaar staat. Na 3 bakjes koffie, wat versnaperingen en mooie verhalen, gaan we aan de terugrit beginnen.
Wind tegen, dus kop over kop naar Hoek van Holland. Rob had besloten om via ’s Gravenzande binnendoor terug te rijden, maar wij doen eerst HvH aan en pakken een momentje om van het strand- en zeezicht te genieten. Helaas geen wind in de rug, maar vol in de flank rijden we terug en verrast Gerrit ons met een achterom pad, om bij het Westland gemaal te komen. Bij Maasdijk nemen we de afslag naar Maasland en weer verrast Gerrit ons met een grevelpad bij de Zuidgaag, waarna we via de Foppenplas bij de Vaart arriveren. Bij de brug de Twist nemen we afscheid van Marcel, waarna wij Vlaardingen Ambacht opzoeken. Mannen bedankt voor de laatste zware dido rit en verder wens ik jullie een goed uiteinde en een gezond 2024. Grt LeoS

Reacties zijn gesloten.