TCR dido’s naar Kijkduin 12-12-2023

Verslag van Leo i.v.m. mijn afwezigheid renovatie beentjes.
TCR-dido’s naar Kijkduin.
12-12-2023
MarcelR is terug! Na een week ziek (griepje) op bed te hebben gelegen heeft hij zich vanmorgen op Messenger weer gemeld om een rondje te fietsen. Samen met GerritvdH, EdS en ikzelf gaan we dwars door Vlaardingen richting de Broekpolder, pakken een stukje Zuidbuurt erbij waarna we in Maassluis belanden. Rijden langs het Scheur en voor de Maeslantkering slaan we af naar “The Bridges of Madison County” brug (Vernoemt naar de gelijknamige film met Clint Eastwood en Meryl Streep uit 1995) . Via de Bonnenweg en Bagijneland komen we bij “De Nieuwlandse Molen” voor een fotomomentje. Vervolgens komen we in ’s-Gravenzande en rijden door de duinen tot we bij Café Brasserie Loesje aankomen voor de koffiebreak.
Gezellig even bijgepraat en Marcel nam de koffie voor zijn rekening, Marcel Bedankt! Stappen weer op onze fietsen richting Poeldijk, maar al snel problemen met mijn crankstel en bleek onderweg de crankmoer te zijn verloren. Voorlopig even provisorisch opgelost, maar durfde niet echt meer aan te zetten.
Was inmiddels ook gaan regenen en we besloten om de kortste weg terug te nemen, dus niet naar Poeldijk maar gelijk langs de Uithof naar Kwintsheul. Over de voetgangersbrug van Sjors Janszen naar de Tuinderij in Schipluiden, rijden door het dorp en nemen de Zouteveenseweg. Komen langs Negenhuizen, Zouteveen, de Kapel en arriveren in Vlaardingen. Gerrit, Ed en Marcel nemen de woudweg naar Schiedam en ik ga langs de vaart naar huis.
Iedereen bedankt voor de rit en tot de volgende keer. Grt LeoS

Reacties zijn gesloten.