TCR-dido’s naar KIJKDUIN 7-12-2023

TCR-dido’s naar Kijkduin.
7-12-2023
Na de koude en grauwe fietsdag van afgelopen dinsdag is het vandaag niet veel beter, met een zuidoosten wind blijft de gevoelstemperatuur onder de 0º C. Toch staan dezelfde DiDo’s weer bij de club te wachten, Gerrit “de Tank”, Wim “de wieltjeszuiger”, Ed “de Kneet”, Olaf “The Boss” en ikzelf “de Kannibaal” sluit ook aan.
Eensgezinds besluiten we naar Loesje te gaan, rijden via de Zuidbuurt door de polder naar Maasland. Dwars door Maasluis tot aan de Waterweg en natuurlijk een fotomomentje op het uitkijkpunt De Maeslantkering. Bij het strand van Hoek van Holland staat de kerstboom al opgetuigd en ook dit wordt weer vastgelegd. Via de duinen van HvH, ’s Gravenzande en Ter Heijde, maken een stop op de bloedberg bij Monster. Rijden langs het monument “van Puin” en belanden bij Saskia voor de koffie, die inmiddels haar Loesje’s Café Brasserie heeft omgetoverd in een gezellig warme kerstsfeer.
Na de wat uitgelopen pauze gaan we richting Ockenburgh, Kwintsheul, Wateringen, Den Hoorn en belanden we midden in Delft.
Langs het NS station komen we bij de Schie en stoppen nog even bij het Kruithuis, rijden door het Delftse Abtswoudse Bos en bij de Poldervaart nemen we afscheid van Ed, waarna we Wim na het Beatrixpark vaarwel zeggen en begeleiden wij Olaf naar de Beneluxtunnel. Gerrit en ik rijden door naar het mooie Vlaardingen en genieten van de dikverdiende warme douche.
Kanjers bedankt voor de rit en tot de volgende keer. Grt LeoS
verslag gemaakt door Leo. i.v.m. dat ik zelf nog niet mag sporten. Grt.JanS

Reacties zijn gesloten.