TCR rit met wat regen 2-5-2019

TCR rit solo 2-5-2019

 

Het is vanmorgen droog, er wordt wel wat regen verwacht en het is ook nog eens vakantietijd en tegen beter weten in ga ik toch maar naar Hermes, maar zoals verwacht ben ik daar alleen. Ik besluit een klein rondje te maken naar Loesje, maar voorbij de Kandelaar brug waar ik even later links afslaat begint het toch wat te spetteren, dan maar de kortste weg naar huis? Bij de Kapel aangekomen denk ik wat geeft dat beetje regen eigenlijk regenjackje aan en rijden maar ga rechtsaf naar Schipluiden – De Lier – Westerlee enz. Ik ga de Metro overgang over en kachel langs de Waterweg weer terug naar Maassluis en Vlaardingen. Alleen wat natte voeten maar voor de rest droog gebleven, heerlijk gefietst en het is nog een mooi rondje geworden ook!  Gr.Jans

 

 

Route: https://connect.garmin.com/modern/activity/3610907773

 

 

 

 

Reacties zijn gesloten.