TCR terug- en vooruitblik

Dames en Heren van TC Rijnmond,

In plaats van de nieuwjaarsreceptie even het volgende,
Ten 1e wil ik jullie namens het bestuur alle goeds  voor 2021 toewensen en blijf met  z’n allen gezond.
Dit geldt natuurlijk ook voor jullie familie.

Hier een terugblik 2020 en vooruitblik 2021.
Vanaf maart 2020 zitten we in een lockdown met dan weer versoepeling dan weer aanscherping van de regels.
Dit heeft tot gevolg gehad dat het clubhuis al 9 maanden dicht is en we een groot gedeelte van het tourprogramma niet hebben kunnen uitvoeren met als gevolg dat we solo moesten fietsen dan weer met z’n 2een of met max 4 terwijl we gewend waren om lekker met de club mooie tochten te rijden. In de periode dat de horeca open was hebben we nog de clubdag kunnen fietsen echter in mijn enthousiasme had ik een rit georganiseerd naar vliegveld Seppe echter de afstand was voor sommigen een reden om niet mee te gaan. Voor 2021 gaat dit anders en gaan we wat organiseren wat voor iedereen te doen is, mits de omstandigheden het toelaten want zoals terecht gezegd is een clubdag is er voor iedereen. In het nieuwe seizoen gaan we weer op zondag mooie tochten fietsen. Ook op de zaterdag zullen er voor de liefhebbers mooie tochten in de lande gereden worden.
Wat betreft het tempo zal dat rond 25 km/u zijn.  Dus voor een ieder te doen. Ik ga ervan uit dat we weer de voorjaarsvergadering kunnen houden. Ook de openings- en sluitingsrit met de traditionele erwtensoep staan op het programma. Echter, het blijft allemaal koffiedik kijken of alles wat wij willen door kan gaan. Ook wil ik de dames die bij ons lid zijn en in de zorg werkzaam zijn melden dat wij ontzettend trots op jullie zijn. Want het vraagt enorm veel zowel fysiek als mentaal ook voor jullie naasten. Gelukkig hebben we in Mei Jan de Kok het erelid speld doen toekomen dit mede door enkele volhardende leden waarvoor dank. Ook de sponsoren hebben we kunnen behouden echter alleen HAKZO is afgehaakt maar we hebben weer een nieuwe mogen begroeten nl Ronald van Drunen. Sommige sponsors bekijken het per jaar dit i.v.m. met het corona virus.
Sponsoren,  bedankt voor jullie steun en bijdrage aan TC Rijnmond.
Door de 1 malige verlaging van de contributie hebben we  van maar 3 leden afscheid genomen. Voor de leden die wel gebleven zijn dank hiervoor. Ik ga eindigen met de nare dingen. We hebben in laatste 2 weken van December het droevige nieuws gekregen dat ons ere-lid Jan de Kok is overleden aan de gevolgen van corona. Jan blijft ere-lid net als Frans in memoriam daar zij ontzettend veel voor Tc Rijnmond betekend hebben. Ook hebben we vernomen dat Frank Stout is overleden aan de gevolgen van een hersentumor. Voor de familie en naasten heel veel sterkte namens TC Rijnmond. Ook heeft mij doen toekomen dat mijn vriend en fietsmaat Wim van Spronsen nog een x aantal maanden te leven heeft. Ik heb het hier erg moeilijk mee het raakt mij persoonlijk enorm.
Ondanks alles gaan we vol goede moed 2021 in met veel mooie tochten en veilige kilometers.Tot gauw,
Groet, Frank Boelema voorzitter TC Rijnmond.

Reacties zijn gesloten.