“Wie niet waagt wie niet fietst” 20-12-2018

“Wie niet waagt wie niet fietst” 20-12-2018

 

Het is al weer donderdag dus fietsen met de TCR, op messenger zijn geen liefhebbers voor een rondje, de één fietst liever binnen op een hometrainer de andere houden zeker winterslaap? Ik bel voor de zekerheid janvl, die staat eigenlijk klaar maar in Schiedam vallen wat druppels en haakt ook af. Dan ga ik maar alleen op pad, in zuidwesten breekt de lucht en die kant ga ik op.

Heerlijk weer af en toe een flauw zonnetje en de temperatuur is prima voor de tijd van het jaar.

Ik ga via de Broekpolder en langs de Waterweg naar HvH en door de duinen naar KD. Laatste stuk naar huis toch een buitje op mijn pet, maar dat mag hem de pet niet kreuken! Heerlijk rondje, fietsje is weer spik en span dus klaar voor de volgende rit!

 

Route:

https://connect.garmin.com/modern/activity/3236388922

 

Reacties zijn gesloten.