Zigzag rondje met de dido’s 2-4-2019

Zigzag rondje met de dido’s 2-4-2019

 

Het is dinsdag dus fietsen met de dido’s van de TCR. Het weerbericht is niet al te best voor vandaag, maar naar buiten kijkend zie ik de zon en het is droog, dus aankleden en naar Hermes, daar aangekomen zie ik niet veel fietsen staan jammer, maar helaas zijn er wat mensen ziek en die wens ik een voorspoedig herstel. Vanwege de te verwachten regen blijven we vandaag in onze eigen omgeving en dat betekend een kop koffie doen bij Loesje daar leiden vele wegen heen dus steeds een andere route. Na de koffie kiezen we voor de snelste weg huiswaarts vlakbij huis gaat ieder zijn eigen weg, ik hoop dat zei net als ik droog zijn overgekomen. Heerlijk gefietst strak tempo en weer op tijd thuis. Frans en Bert bedankt voor de samenwerking het was en fijne rit. Gr.JanS

 

Route: https://connect.garmin.com/modern/activity/3518582395

 

 

Reacties zijn gesloten.