Fietsen in Corona tijd 28-4-2020

Corona en fietsen 28-4-2020

We hebben alweer zo’n beetje 2 maanden te maken met Covid – 19 of te wel het Corona virus, onze club TC Rijnmond is genoodzaakt om alle activiteiten te stoppen want het is verboden om in groepjes te sporten, in het begin was 3 man nog toegestaan en nu nog met zijn tweeën, dan wel op geruime afstand zeker een fietslengte ertussen. Het toeval wil dat we te maken hadden met een prachtige periode wat het weer betreft, het is al wekenlang prachtig weer en daar hebben veel leden van ons gebruik van gemaakt, regelmatig kwam ik wel iemand tegen en ook op facebook en Strava kon je de individuele activiteiten volgen. Verder heb ik gewoon minimaal elke week wel een paar ritten gemaakt, van de laatste rit van gisteren hierbij nog een paar fotootjes want anders blijft het zo stil op de site.

Konings rondje 27-4-2020

Waarschijnlijk vandaag de laatste mooie dag van deze week en het is ook nog eens Koningsdag, we moeten zoveel mogelijk thuisblijven, maar ja wat doe je met dit prachtige weer? Fietsen natuurlijk, ik besluit een bekend rondje enigszins anders te rijden. Ik start dan via de Beneluxtunnel om naar Spijkenisse te gaan, pech de brug is open wegens een defect, al gauw staan er zo’n 25 wielrenners achter mij op gepaste afstand dat wel natuurlijk. Bij Heenvliet ga ik de Bernisse in een prachtig gebied, het riviertje mond uit in het Spui wat ik daarna ook ga volgen en wat overgaat in het Haringvliet. Bij Hellevoetsluis zie ik ineens 2 groen Bianchi’s voor me, maar ja dat kunnen natuurlijk alleen Koos en Marja zijn! We maken even een praatje en een Kodak momentje en we vervolgen ons eigen weg Koos en Marja gaan naar Ouddorp en ik rond het Oostvoornse meer en ga via het Schapenpad weer naar Spijkenisse en naar huis. Op balkon genieten we van een of ander oranjekleurig drankje om te toosten op de Koning zal ik maar zeggen. Lekker gefietst op mijn dooie sloffies en genoten van de omgeving en het mooie weer!

Route:

https://connect.garmin.com/modern/activity/4845781314

Reacties zijn gesloten.