Rondje liep toch anders 3-5-2020

Het werd toch een ander rondje 3-5-2020

Normaal gesproken zou het vandaag clubfietsen zijn, maar door de omstandigheden werd het voor mij toch weer een solo rondje. Had een aardig rondje in gedachten, maar dat liep anders de Kandelaarbrug was afgesloten, ja wat nu? Besluit om Delft te bezoeken door het centrum, altijd mooi en meestal veel toeristen, maar vandaag is het er stil. Schiet een paar fotootjes van voor mij bekende punten. Grote markt ook afgesloten wegens film opname. Dan maar een fotootje van de “Oude Jan” niet van mij dus, maar zo wordt door Delftenaren de scheve toren genoemd. Daarna zoek ik de route op naar Kijkduin, kom op paden waarvan ik het bestaan niet eens wist. Bij Kwintsheul zie ik een paar mooie Duitse Brakjes, het 1e ras waar ik destijds examen voor heb gedaan, nu zie je ze nog maar sporadisch en het is toch een heel mooi ras! Bij Kijkduin het keerpunt nu door de duinen naar Hoek van Holland, behoorlijk druk met wielrenners grote groepen die denken dat ze nog professional kunnen worden, denken blijkbaar dat ze in een koers zitten stommelingen. Daarna langs de Waterweg terug maar bij Maassluis weer afgesloten, dus dan maar binnendoor terug. Lekker gefietst mooi weer en weinig wind. Gr. JanS

https://connect.garmin.com/modern/activity/4874510246

Reacties zijn gesloten.