TCR-dido’s naar Kijkduin 19-1-2023

TCR-dido’s naar Kijkduin 19-1-2023

Vanmorgen was het nog donker, want zoals altijd ben ik vroeg op! Ik heb nu wat huishoudelijke taken dus eerst maarde was ophangen enz. Er was een berichtje op Messenger van Wim om naar de club te komen en daar kon ik gelukkig gehoor aangeven! Naar buiten kijkend is het droog, wel staat er nog steeds een aardige bak wind, maar dat zijn we wel gewend! Mijn achterwiel was gelukkig weer gerepareerd, gisteren ook de cassette weer gemonteerd dus start klaar en op naar Hermes, we zijn uiteindelijk met zijn vijven: MarcelR, WimvP, GerritvdH, LeoS en ik ga dus ook mee! Ik moet wel op tijd thuis zijn voor de boodschappen, mijn voorstel een rondje in de buurt werd goed bevonden! Via Vlaardingen Oost en buiten om was er al gauw een lekke band voor Leo, maar met de goede samenwerking was dat ook weer snel opgelost! Bij Maassluis zoeken we het Scheur voor sommige de (Waterweg) op en nu hebben we de wind pal tegen!  We proberen een waaiertje te vormen wat aardig lukte zo nu en dan. In de duinen aardig tempo en zijn al snel bij? Loesje natuurlijk daar is het gezellig zoals altijd! Na de break de korte route naar huis en hebben toch nog ruim 60 km gereden. Heerlijk rondje prima fietsweer, heren bedankt en tot ziens! Gr.JanS

Route: https://connect.garmin.com/modern/activity/10338991346

 

Reacties zijn gesloten.